Het verhaal achter het logo

Vorige Artikel 12 van 18 Volgende

Toen ik 4 jaar geleden begon met mijn bijberoep, had ik een logo op basis van een stempel en nadien had ik zelf online een logo ontworpen maar dat logo had niets met breien te maken. Dus heb ik de hulp van Tuttefrut - Kathleen Verhetsel Design & Strategie ingeroepen.

Ik speelde al langer met het idee om enkel met plantaardige garens te werken maar tegelijk moest het logo ook wel warmte uitstralen. Dit verwerkte Kathleen in een bol wol met takjes met blaadjes in en blaadjes op de grond maar wel in de warme kleuren die ik zo graag wou.

Ik was meteen verliefd op dit prachtige logo!

Foto © An Epic View

WebwinkelKeur

 [WEBWINKELKEURWIDGET]

© 2019 - 2022 Lizes Aard'ige Garens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel