Scheepjes Serenum MAL

Vorige Artikel 14 van 18 Volgende

Verwelkom blauwe luchten en zomers warme dagen met de Serenum MAL door Natalia Kononova van Outstanding Crochet blog! Met dit One Size Fits Most patroon en één van de verantwoorde Scheepjes garens maken deelnemers hun eigen, gepersonaliseerde en draagbare statement item. Door hun eigen garen- en kleurkeuzes, stralen ze de hele zomer lang!

Het ontwerp 
In de nieuwe Scheepjes Make-A-Long staat het veelzijdige Serenum ontwerp centraal. Het haakpatroon beschrijft een vest, dat door een simpele aanpassing ook als trui gedragen kan worden. Zo wordt ieders inzet voor het haken van een kledingstuk dubbel beloond! Het wijdvallende kledingstuk bestaat uit een basis in bloksteek, gecombineerd met een rand van gehaakte mandala-motieven als stralende zonnen.

Over de Make-A-Long 
De Serenum MAL wordt gehouden van 30 juni t/m 21 juli in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. Het haakpatroon is geschikt voor hakers met een gemiddeld haakniveau en is de uitgelezen kans om meer te leren over de overlay haaktechniek en de bloksteek. Alle ingrediënten zijn aanwezig om dit leuke project tot een succesvol einde te brengen. Er zijn uitgebreid beschreven patronen van ontwerpster Natalia beschikbaar. Daarnaast biedt ze deelnemers extra ondersteuning door samen met de zeer bekwame Facebook moderators en admins en de wereldwijde Scheepjes community aanwezig te zijn in de Internationale en Nederlandse Facebookgroepen. 

Verkrijgbaarheid Patroon
Het haakpatroon voor het Serenum ontwerp is vanaf vandaag t/m het einde van de MAL verkrijgbaar via Etsy en Ravelry (in het Nederlands en Engels) met 20% korting voor ongeveer €5,20.

Koop je garen! 
Scheepjes Bamboo Soft
50% Bamboe, 50% Katoen; 50 g = 150 meter
Omtrek kledingitem ter hoogte van heup meet 138cm.

Garen A: Elke kleur garen x 1 bol 
Garen B: Elke kleur garen x 2 bollen 
Garen C: Elke kleur garen x 9 bollen 
Garen D: Elke kleur garen x 8 bollen

WebwinkelKeur

 [WEBWINKELKEURWIDGET]

© 2019 - 2022 Lizes Aard'ige Garens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel