Scheepjes Organicon

Scheepjes Organicon is gemaakt van 100 % biologisch katoen en draagt daardoor bij aan de wereldwijde trend van het kiezen voor bewuste productiemethoden. Het biologisch verbouwen van de katoen kent niet alleen voordelen voor de waterkwaliteit, vruchtbaarheid van het land en energieverbruik. Biologisch katoen is een zachte vezel die zalig aanvoelt op de huid. Dit maakt Scheepjes Organicon geschikt garen voor het maken van kleding, knuffels en accessoires voor baby's, volwassenen en iedereen daar tussenin. 

Milieuvriendelijk en duurzaam
Met dit garen wordt een steentje bij gedragen aan een betere wereld. Scheepjes Organicon is namelijk een milieubewust en veganistisch garen dat duurzaam geproduceerd is.
Scheepjes Organicon is GOTS-gecertificeerd dankzij haar duurzame productieproces. GOTS is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. De gehele keten van dit garen, van het oogsten van de grondstoffen tot de verpakking en distributie ervan, voldoet aan de strenge voorwaarden van het GOTS-certificaat
Door bij de productie van Scheepjes Organicon gebruik te maken van 100 % biologische afvalwaterzuivering, wordt het water op een veilige manier gerecycled en hergebruikt. 
Bij het creëren en produceren van veganistische garens worden er geen dierlijke producten gebruikt. De kleurstoffen die worden gebruikt om het garen te kleuren zijn dan ook 100 % plantaardig. 

Gewicht50 gram
Looplengte170 meter
Naaldmaat3.00 mm
Materiaal100 % Katoen
WasvoorschriftMachinewasbaar tot 40°
Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Lizes Aard'ige Garens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel