Pascuali

De filosofie van Pascuali
Luxe, zeldzame garens van uitzonderlijk hoge kwaliteit onderscheiden ons assortiment. Ons intensieve werk heeft prachtige garens opgeleverd met een uniek gevoel, bijvoorbeeld van alpaca, kasjmier, yak of vicuña.

Naast absolute kwaliteit vinden wij het soortgericht houden van dieren, fairtrade en ecologisch vervaardigde producten erg belangrijk voor ons. Om een ​​hoge mate van duurzaamheid te garanderen, hebben we bewust afgezien van het werken met tussenpersonen.

Dit betekent dat we dichter bij het product staan ​​met hoge transparantie, korte handelsroutes en betrouwbare kwaliteitscontrole. De boerderijen waarop de dieren leven, worden aan het begin van de productontwikkeling zorgvuldig door ons geselecteerd en ter plaatse bezocht. Naast wolkwaliteit ligt de focus op de leefomstandigheden van de dieren en de arbeidsomstandigheden op de boerderijen.

De dieren moeten zich in hun natuurlijke omgeving kunnen ontwikkelen en op de juiste manier worden behandeld. Zo komen de lama's van een kleine boerderij in het noorden van Argentinië, terwijl de alpaca's hun natuurlijke habitat hebben in Peru, de muskusossen in Alaska, de kasjmiergeiten in Mongolië en de merinoschapen in Patagonië.

Voordat we ons aan een kwaliteit committeren, testen we zorgvuldig de wol van verschillende boerderijen en kiezen vervolgens die welke aan onze hoge normen voldoen. Al onze garens zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels.

Omdat we voornamelijk kleine boeren en boerderijen ondersteunen, zijn niet al onze producten gecertificeerd. In de regel kunnen ze het zich niet veroorloven om certificeringen zoals GOTS te behalen. Om hen niet in financiële moeilijkheden te brengen, dringen we niet aan op certificaten, maar reizen we in plaats daarvan naar de respectievelijke regio's om zelf de voorwaarden te zien. Tegelijkertijd zijn onze eisen vaak hoger dan die van de meeste textielcertificaten.

Onze garens worden volgens hoge normen gesponnen, hetzij rechtstreeks in de landen waar de vezels vandaan komen, hetzij in Italië en Portugal. Wij verven onze garens in overeenstemming met de huidige EU-richtlijnen. Uiteraard bieden wij ook ongeverfde, natuurlijke garens aan.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

WebwinkelKeur

 [WEBWINKELKEURWIDGET]

© 2019 - 2021 Lizes Aard'ige Garens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel